Tulevat tapahtumat

Iittalan Cup 18.-19.5.2019

 

Historia

Iittalan pallo eli IPA, on jo vuosikymmenien ajan toiminut jalkapalloseura, joka kuuluu Suomen Palloliiton Tampereen piiriin. Palloilulajilla on pitkät perinteet pienen taajaman urheiluhistoriassa. Toiminta alkoi Kalvolan Keihäässä 1950-luvulla, kunnes futaajat perustivat oman seuran, Iittalan Pallon, vuonna 1975. Monella on siis muistoja Iittalan kentän nurmelta.

Kultaisella 1980-luvulla seuran miesjoukkue tahkosi nelosdivaria, ja onnistui vuosikymmenen vaihtuessa kivuta muutamaksi vuodeksi kolmoseen. Perinteeksi ovat muodostuneet myös 16. toukokuuta pidettävä puulaakiturnauksien kunkku, Höpä cup.

Iittalan pallossa on yli sata lisenssipelaajaa. Seura on vetänyt hyvin harrastajia – ottaen huomioon, ettei pienessä kylässä saada joka vuosi kasaan yhtä juniorijoukkuetta ilman ikäluokkien yhdistelyä. IPA:ssa ikä ei ole kuitenkaan ongelma vaan pääpaino on harrastamisessa, kaikille tarjotaan mahdollisuus futikseen "kaikki pelaa" -periaatteella.

Tyttöjen ja poikien junnujoukkueita on seurassa tällä hetkellä useita ja siihen päälle vielä miesten kaksi joukkuetta. Naperoikäisille on tarjolla oma jalkapallon alkeisiin keskittyvä Nappulakerho.

Tervetuloa mukaan!

 

 

IITTALAN PALLO: LÄHES PERHEKOKOINEN- JA OLOINEN

Yhteystiedot

Y-TUNNUS: 
0706825-1

POSTIOSOITE: 
Rusinpelto 5A2, 13430 Hämeenlinna

KÄYNTIOSOITE: 
Koulutie 37, 14500 Iittala

Yhteistyökumppanit

Iittalan Autopalvelu

Maanrakennus Antero Jokinen ky

Milectria

Millog

 

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj